Möt våra nya ambassadörer!

När vi på Byggvarulistan sökte ambassadörer kunde vi aldrig tro att vi skulle få så stort gensvar. Tack till er alla för inspirerande mail, det är otroligt roligt att se hur mycket skaparkraft det finns i vårt avlånga land. Vi har nu valt ut fem ambassadörsteam som ska dela med sig av byggprojekt, inredningstips och andra praktiska saker som kan vara bra att tänka på. Här presenterar vi våra första ambassadörer: Morgan Boije och hans sambo Angelica som bor i Kumla.

13389238_10157054094360445_1260220092_o

Morgan och hans sambo har köpt en stor villa 170kvm+ 70 kvm källare med en gammal bastu. Till huset tillhör en tomt på 1500 kvm och dubbelgarage. Huset är från 1925(!) och renoverades senast 1978 så det finns ett allmänt renoveringsbehov men paret har också massor av roliga idéer om hur de ska ”piffa till” både hus och tomt. Båda älskar allt som har med renovering och inredning att göra så vi kommer få följa många roliga projekt. Förutom här på bloggen kan man följa deras renoveringsresa på Instagramkontot @villahammarberg Några saker de redan vet kommer bli av är nytt växthus, trädäck och bastu så häng med både här och på instagram så missar du inga bra tips.
Vi hälsar Morgan och Angelica välkomna hit till Byggvarulistan, det ska bli väldigt roligt att följa alla deras kreativa byggprojekt

 

Vill du vara med och sponsra våra passionerade Ambassadörer och synas i Byggvarulistans kanaler? Hör av dig till info@byggvarulistan.se

Byggvarulistans Ambassadörsprogram presenteras i samarbete med:

Verktygshandlarn.se – kvalitetsverktyg på nätet

verktygshandlarn-text_large.png

 

 

 


En reaktion på ”Möt våra nya ambassadörer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s