Välkommen till Byggvarulistan Veronica

Det har blivit dags att presentera ännu en ambassadör för Byggvarulistan, nämligen Veronica Markström. Hon bor i Piteå, är 52 år gammal, har vuxna barn som flyttat ut och bor med sambo och två katter i ett hus som byggdes 1938. Hon köpte det 2009 och har egentligen renoverat sedan dess. Och hon älskar varje minut! Veronica snickrar, målar och har hela tiden nya spännande projekt på gång. Det är hennes sätt att koppla av eftersom hon i egenskap av musikproducent ofta är på resande fot. När hon inte renoverar så tittar hon på alla slags gör det själv-program och hon har också en egen blogg, http://smastads-liv.blogspot.se/ där hon berättar om sina byggprojekt.

image001

Nu närmast kommer Veronica uppfylla en dröm som legat på lut länge. Nämligen att bygga ett lusthus av gamla fönster som hon sparat när hon bytte till nya. På tomten har det stått ett gammalt växthus som var både slitet och litet så hon vill göra det större och ljusare genom att öppna upp det, riva halva och sätta dit fönstren hon har från fönsterbytet. När hon väl insåg hur nedgånget växthuset var ändrade hon planerna och rev faktiskt hela växthuset för att påbörja ett helt nytt bygge på platsen där växthuset stått. Hon skulle ha börjat tidigare men dessvärre fick hon en vattenskada och har fått skjuta upp projektet. Vi kommer få följa även det projektet, att laga en vattenskada, vilket kan vara väldigt matnyttigt.

Välkommen till Byggvarulistan Veronica, vi ser fram emot att se dig göra verklighet av drömmarna. Och kanske att komma och fika i lusthuset lagom till nästa vår 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s