Välkommen till Byggvarulistan, Rickard

Det har blivit dags att presentera vår fjärde ambassadör för Byggvarulistan, Rickard Brännman. Rickard bor tillsammans med fru, son, katt och hund i Flen i en villa byggd 1947 och har i stort sett renoverat ända sedan han köpte huset och flyttade in 2012. Han har bland annat dragit nytt vatten och avlopp och i samband med det passade han på att gräva ut för en pool. Det är ett av projekten vi kommer få följa. Han har också påbörjat bygget av en altan och kommer i höst förvandla sin källare till användbar boyta.

DSC00716.JPG

Källaren har förutom ett stambyte egentligen varit orörd ända sedan 1947 och tanken på att förvandla källaren till boyta kom av att avloppet kollapsade och Rickard blev tvungen att byta ut det. Det innebar att han fick såga och bila upp källaren för att ansluta ett nytt avlopp. Med en ny fräsch källarvåning föddes drömmen om att göra boyta där. I höst kör Rickard igång ombyggnaden av källaren och när den är klar ska den innehålla både toalett, dusch, tvättstuga, sovrum och vardagsrum.

Som ni hör kommer Rickard ha fullt upp och vi har mycket spännande “renoveringsgodis” att se fram emot. Varmt välkommen Rickard, vi ser fram emot att få följa med på en spännande renoveringsresa i höst! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s