Byggprojekten har fått vänta. Men av en mycket bra anledning

Minns ni Rickard Brännman? Vår ambassadör som tillsammans med fru och barn bor i en 40-talsvilla som är ett pågående projekt. Det finns fortfarande massor av planer och byggarglädje som vi kommer att få följa. Det som gjort att byggarlyckan fått vänta lite är…babylycka! I vår får nämligen Rickard och hans fru sitt andra barn. Kanske att vi framöver får följa hur ett barnrum blir till? Men först ska vi se hur det går med källaren som ska börja förvandlas till fungerande boyta.

bild-amasador2

Källaren har förutom ett stambyte egentligen varit orörd ända sedan 1947. Rickard har dragit igång ombyggnaden av källaren och när den är klar ska den innehålla både toalett, dusch, tvättstuga, sovrum och vardagsrum.

BildAmbassadorBlogg

Han har börjat regla upp innerväggar längs med ytterväggarna för att sedan tilläggsisolera så det blir behaglig temperatur och bekvämt att vistas där.
Rickard kommer troligen också dra igång bygget av altan och utekök och fortsätta med poolen. Vi kommer alltså få ta del av mycket roligt. Rickard själv ser fram emot det roligaste av allt.

”Vi ser väldigt mycket fram emot att få vårt andra barn så fokus ligger just nu på det så klart. Vem vet, kanske att ett av projekten blir ett nytt barnrum”, skrattar han.

Vi önskar Rickard med familj ett stort lycka till och ser fram emot att få följa alla byggprojekten.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s